Selecteer een pagina

Het Bedrijf

UW PARTNER IN ONDERHOUD

The Bright Shine is een regionaal opererend bedrijf. Sinds de oprichting in 1997 heeft The Bright Shine zich ten doel gesteld opdrachtgevers te bedienen die kiezen voor expertise en kwaliteit. De eerste jaren van de onderneming waren de klanten vooral in de regio Aalsmeer gevestigd. Vandaag de dag bedienen we vele opdrachtgevers in de regio Amsterdam.

Voor The Bright Shine is het een must om direct en met zeer korte lijnen te communiceren met zijn opdrachtgevers. Om een goede samenwerking te bewerkstelligen is overleg tussen klant en aannemer erg belangrijk. The Bright Shine ziet er daarom op toe dat er op regelmatige basis contact is tussen het management van The Bright Shine en de opdrachtgever. Ook controleert en stuurt The Bright Shine zijn zeer gemotiveerde team van toegewijde medewerkers op constante basis aan.

De dagelijkse leiding van The Bright Shine wordt gevoerd door Léon Döll, Manager Reiniging, bij The Bright Shine.

Tevens is The Bright Shine al jaren actief in de Renovatie en Onderhoudsmarkt. U kunt hier terecht voor alle voorkomende bouw en onderhoudsklussen. Deze tak van de organisatie wordt onder de naam BEL Renovatie & Onderhoud gevoerd en u kunt hiervoor de eigen website van BEL Renovatie & Onderhoud bekijken.

The Bright Shine en BEL Renovatie & Onderhoud hebben beide de wens van de klant centraal gezet. Zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers staan we bij met vrijblijvend advies, een duidelijke offerte, werkschema’s, controle en een prettige communicatie.

v

BEL ONS

MAIL ONS